Tekst en redactie: Stichting Novum
Vormgeving: Makes Sense, Amstelveen
Webdevelopment: Studio Waterloo, Amsterdam

Met dank aan alle medewerkers van Koninklijke Visio die een bijdrage hebben geleverd aan deze website.

Intellectuele eigendom

Aan alle materialen op de website, zoals teksten, afbeeldingen, fotomaterialen, illustraties en andere grafische materialen, namen en logo’s zijn intellectuele eigendomsrechten verbonden, en met betrekking tot zijn eigen intellectuele eigendomsrechten behouden Stichting NOVUM en Visio zich alle rechten hiervoor. Het is niet toegestaan om de hiervoor genoemde materialen te verveelvoudigen of voor commerciële doeleinden openbaar te maken, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verleend door Stichting NOVUM en Visio of uitdrukkelijk op de site staat vermeld dat foto’s en teksten rechtenvrij zijn.

Mobiele oogtest bij een jongen